Begagnade och nya maskiner

Begagnade Maskiner & truckar

Söker du en begagnad truck? Arendals Maskin & Materialhantering har ett stort utbud av begagnade maskiner som finns tillgängliga för försäljning.

Truckar

Hjullastare

Terminaltraktorer

Vi erbjuder olika typer av maskiner som tex begagnade truckar, hjullastare samt terminaltraktorer

I vårt lager finns det gaffeltruckar som är både eldrivna och förbränningsmotordrivna såsom motviktstruckar, skjutstativstruckar, staplare, pallyftare mm. Alla våra maskiner som finns tillgängliga för försäljning går även att hyra både på långtid och korttid. Nedan ser ni några som finns för försäljning.

I vårt lager har vi fler maskiner än de som visas här. Så oavsett om du letar efter en begagnad truck, gaffeltruck eller någon annan maskin kontakta oss för mer information! Vi hjälper dig hitta de rätta hjälpmedlet för att göra din arbetsplats bättre!

Nya Maskiner

Vi på Arendals Maskin & Materialhantering är återförsäljare för Doosan och Crawn gaffeltruckar i Göteborg med omnejd. Vi kan leverera nya eldrivna och förbränningsmotordrivna maskiner till ett bra pris!

Reservdelar

Vi erbjuder även reservdelar till de flesta maskiner som finns på marknaden. Vi samarbetar med flera olika företag så kan därför leverera delar snabbt och till bra priser. Vill ni ha nya maskiner eller reservdelar till bra priser, kontakta oss så hjälper vi dig och ditt företag!